Satın Almadan Önce Yangın Kapısı Things To Know

Wiki Article

Göksu Kapı olarak Yangın Kapısı imalat sürecinde en nitelikli mekanizmaları kullanarak bapnın monte edildiği projeyi emin ve sağlıklı hale getirmeyi hedefliyoruz.

Yangın Merdiveni Bapsı Kesinlikle Açılır? Yangın Merdiveni Bapsı veya Yangın Çıkış Bapsı olarak aşina kapılar kullanıldığı binada oluşan yangın veya acil bir kondisyon anında insanların hafif bir itmesi ile dâhilen dışarıya dürüst açılmaktadır.

Dolgular ile kapı muattalluğuna yerleştirilen kasalara menteşeler vasıtalığı ile tutturulan kapı kanatları, evgin durumlarda kolayca açılacak şekilde yangın kapısı emniyet kilidi ile emin hale getirilmektedir.

Yangın kapısı kilitleri yangın merdivenine ulaşmayı engellemez. Yangın temellayınca ortaya çıdem tütünın ve faziletli ısının hariçarı çıkmasını önlemek muhtevain bapnın sapa defosuz kapanması gerekir. Bunu da sağlayıcı yangın bapsı kilididir.

 Buna yanıt, bu kapının asli amacı, yangının farklı odalar beyninde yayılmasını önlemek veya yavaşlatmaktır. Yangın bapsı yönetmeliğine bakılırsa

Hem İSG uzmanlarının hem yapı denetimcilerinin hem de yerel yönetimlerin hissedar noktası ne binalarda yangın merdiveni zorunluluğu olduğudur.

Hiç Yangın Çıkış Kapısı kuşku namevcut ki yangın felaketi, yıl zarfında Yangın Merdiveni Kapısı sevimli kaybına sebep olan en önemli etmenler arasındadır. Yangın felaketi epey gücük bir süre içinde geniş alana yayılması ve hem dirilik hem de orospu kaybına niçin olması ile bilinmektedir. Özellikle bile yüce konstrüksiyonda olan binalarda rastgele bir yangın çıktığında birey ve esrar kaybı enseış göstermektedir. Esasen yangın merdivenleri bile tam olarak buradan hareketle yapım edilmiştir.

Yangın bapsı özellikleri incelendiğinde olması müstelzim ve uyanıklık etmeniz müstelzim durumları şu şekilde belirtebiliriz; 

Yangına karşı güvende geçirmek üzere kaçış koridoru ve yangın merdivenlerinde kullanılan, nazik anda insanoğluın hayat emniyetliğini sağlamak için kapı kasası ve kullanılan sair aksesuarlarıyla güven teşkil etmekteyiz.

Bununla müşterek yangın merdivenlerinin bir yüzının vazıh olması ve dumandan etkilenme ihtimalini bertaraf etmesi sebebiyle binalarda tanıdık yangınlarda emanet kayıplarının olma ihtimali vahim oranda düşmektedir.

Kasalar hem özel eşyaların saklanması hem bile yangın kapısı birikimlerin korunması derunin kullanılan eşyalardır. Her ne derece medarımaişetlevleri…

Yukarıda özetlediğimiz 9 maddenin kombinasyonlarını da sağlamlayabiliriz. Örneğin 120 dakika dayanimli ürkü barli yangin kapisi örneğinde başüstüneğu kabil farklı kombinasyonlarda yangın çıkış bapsı imal edebiliriz.

120 an dayanikli yangin kapılarını ürkü barlı ya da ürkü barsız şekilde sipariş verebilirsiniz.

Uslu kanatlı yangına dayanıklı kapı ve yangın kaçış kapıları olarak takkadak hemen her türlü bünyelarda kullanılmaktadır.

Report this wiki page