Yangın Kapısı Fiyatları Sırları

Wiki Article

Göksu Kapı olarak Yangın Kapısı imalat sürecinde en kaliteli mekanizmaları kullanarak kapının monte edilmiş olduğu projeyi güvenli ve esenlıklı hale getirmeyi hedefliyoruz.

Sınırlı yükseklikte yapılan binalarda yangın merdiveni zorunluluğu lügat konusudur. Yaşanabilir durumlarda binaları terk etmek sıkıntı ve güvensiz olacağı bağırsakin yangın merdiveni yararlanmaı gereklidir.

Yangın kapısı fiyatları, kapının boyutuna, kalitesine, imal malzemesine ve vesair faktörlere bandajlı olarak değişmiş olur. Standart bir yangın kapısı bağırsakin fiyatlar ortalama 1500 TL ile 2750 TL arasında bileğişçilikmektedir.

Yangın Kapısı Ne Tutturulmuşr? Her binanın sahip başüstüneğu yer ve ihtiyacı oda önünde bulundurularak farklı boyutlarda ve özelliklerde olacak şekilde projeye özel üretilen Yangın Kapıları Montajı mahir takımlar aracılığıyla yapılmaktadır.

Kapılarda kullanılan yaylı menteşeler yangın baplarının devamlı kapalı kalmasını esenlar.

Bu yüzden size tavsiyemiz yerında uzman ve sükselı kapı üreticileri ile çkırmızıışmanızdır. Eğer yangına dayanıklı kapı takanak iseniz yangına dayanıklı kapı sertifikasına malik olup olmadığını öğreniniz. Bu sayede bapların muktezi testleri geçip geçmediğini öğrenmiş olacaksınız.

Çift kanatlı yangın kapısı da binadaki tüm insanoğluın en hızlı ve sağlıklı şekilde binadan ayrılmalarını çurlatmak gayesiyle üretilmekte, monte edilmekte ve kullanılmaktadır.

120 dakikaya kadar alevleri engeller. Aynı zamanda tütün sızdırmama özelliği insanoğluın dumandan zehirlenmemesini sağlamlar ve esenlıklı bir şekilde olay yangın kapısı yerini terk etmelerini kolaylaştırır.

Yangın bapları yalnızca ivedili durumlarda binadan kaçışı temin etmek bileğil, aynı zamanda yangın kadar durumlarda koruyucudurlar. Çelik sac levha üzere yangına dayanıklı malzemelerden üretilen bu baplar özelliklerine için yanmadan 120 dakikaya derece dayanabilirler. Duman sızdırmayan yangın kapısı zehirlenmelerin önüne geçer. Ivedili çıkış yangın kapısı bapları olarak da anılan bu bapların yararlanmaı takkadak hoppadak her binada zorunludur. Dayanıklılığı yardımıyla yangının yayılmasını belli bir müddet engelleme özelliği olan yangın kapısı yangın bapları itfaiyenin ulaşma süresine kadar bugün kazanmanızı esenlar.

Uzmanlar, yangın bapsı fiyatları konusunda tüketicileri ikazyor ve birebir fiyatlı bir yangın kapısının kalitesi dair şüpheleri olabileceğini belirtiyor.

Yangın bapsı, bir binada meydana mevrut yangın durumunda yangının vesair bölgelere yayılmasını dikilmek bâtınin tasarlanmıştır. Yangın kapıları, yangına dayanıklı malzemelerden mefultır ve mukannen bir yangın direncine sahiptir.

Yangın bapsı, bir binada yangın anında kullanılan bir asayiş önlemidir. Ekseriya yangın merdivenlerinde, ivedili çıkış noktalarında veya yangınla savaşım ekipmanlarının bulunmuş olduğu odalarda bulunur. Yangın bapları yangına dayanıklı malzemelerden yapılmıştır ve yangın sırasında alevlerin ve kötüın yayılmasını engellemeye yardımcı evet.

Yangın baplarına pencere uygulanabilmektedir. Stoktaki temek ebatları 500x500 mm ve 300x400 mm'dir.

Yangın bapları robot sistemli modern boya tesisimizde elektrostatik toz boya ile kaplanmaktadır. ölçünlü renk RAL 9002 olmakla beraber maksut bütün RAL renkleri uygulanabilmektedir. Kasa ve kanatlara ayrı nitelik uygulaması örgülabileceği kadar yangına dayanıklı kapı kanatlarının dış ve iç yüzeylerine de farklı nitelik uygulaması mümkündür.

Report this wiki page